Дяков: Не мисля, че Левски и ЦСКА имат нашата класа, не се страхуваме от Милан

"Не виждам отбор, който да е на нашето ниво в България", каза капитанът на Лудогорец

Дяков: Не мисля, че Левски и ЦСКА имат нашата класа, не се страхуваме от Милан

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков изрази увереност, че той и неговите съотборници са достатъчно подготвени за поредно голямо предизвикателство на международната сцена.

Както е известно, българските шампиони ще се изправят срещу италианския колос Милан в спор за място сред 1/8-финалистите на Лига Европа.

"Мисля, че свършихме добра работа. За нас целта е мачовете с Милан и първенството. Контролите ни помагат да намери верния ритъм. Нашият тим обича големите европейски вечери. Обича мачове с такива отбори. Ние сме готови, не се страхуваме от Милан. Имаме респект, но нямаме страх. Защо да не победим? Не са непобедим отбор. Трябва да опитаме да играем с топката, това ще търсим. Сигурен съм, че амбицията и желанието ще са големи. Лично аз очаквам тежък мач", коментира Светльо Дяков пред DIEMA SPORT.

"Малко са българите в този отбор, така че разбира се, че си помагаме. Младите трябва много да работят. Надявам се и в официалните мачове да получават минутки", каза още Дяков, а за собствения си договор, заяви:

"Каквито и предложения да имам, първа опция ще е Лудогорец. Този отбор е показал отношението си към мен. Те ме познават, аз ги познавам. Предложиха ми условия, които ме задоволяват и въобще не беше трудно да се разберем. За мен ще е удоволствие да продължа да играя тук."

За ситуацията в родния шампионат Светослав Дяков коментира:

"Не виждам отбор, който да е на нашето ниво. Ако трябва да съм честен, не мисля, че Левски и ЦСКА все още имат нашата класа. Надявам се всичко да се реши на терена. В контролите победа търси този, които иска да замаже очите на някой. Не коментирам, че за другите отбори е така, просто това е моето мнение. Който е по-добър, нека триумфира."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки