Черно море падна тежко от дубъла на Лудогорец

Варненският тим загуби предпоследната си контрола с 1:4

Черно море падна тежко от дубъла на Лудогорец
Черно море загуби от Лудогорец 2 предпоследната си контрола от подготвителния период.

Варненският тим отстъпи с 1:4 в мач, игран на стадион "Младост" в крайморския град.

Гостите откриха резултата още в 4-та минута. Цветослав Петров бе изведен в отлична позиция в наказателното поле на Черно море и с прецизен удар по земя успя да открие резултата.

В 20-та минута Лудогорец 2 успя да удвои преднината си. Томас Цвятков получи топката в наказателното поле на домакините, успя да елиминира защитник и с удар от няколко метра по диагонал отляво вкара за 2:0 за гостите.

Две минути по-късно съдията отсъди дузпа за гостите за нарушение на вратаря Иван Дюлгеров срещу Томас Цвятков, а потърпевшият реализира наказателния удар за 3:0 за Лудогорец 2.

В 28-та минута Мехди Фенуш успя да засече топката във вратата на гостите след центриране отдясно на Николай Минчев и намали изоставането на Черно море- 1:3.

След почивката домакините бяха по-активният отбор, но гостите стигнаха до нов гол. В 63-та минута Мартин Милков бе изведен в добра позиция и с хубав удар по диагонал отляво покачи резултата на 4:1. Две минути по-късно домакините удариха греда чрез Георги Илиев, който стреля от 20-тина метра.

Последната проверка на Черно море преди възобновяването на първенството е на 10 февруари /събота/ срещу отбора на Поморие. Двубоят ще се играе във Варна, като стадионът все още не е уточнен.

Контролни срещи на Черно море до момента - с Черноморец /Балчик/ 2:0, с Тирана 0:0, с Криля Советов 0:4, с Локомотив /Ташкент/ 0:0, с Дунарея 2:3, с Тосно 1:0 и с Лудогорец 2 1:4.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки