Милан официално смени Адидас с Пума

"Росонерите" обявиха дългогодишно партньорство

Милан официално смени Адидас с Пума

 Италианският гранд и съперник на Лудогорец в Лига Европа Милан обяви преди минути на официалната си уеб страница договор за екипировка с германския гигант Пума. 

Договорът влиза в сила от 1-ви юли 2018 година, когато немският концерн ще стане официален партньор на "росонерите". Генералният директор на Пума Бьорн Гулден заяви, че е много горд за споразумението с клуба. "Това е един от най-успешните футболни клубове с света с огромна фенска маса по света. Екипът на Милан е един от най-емблематичните във футбола.", допълни той. 

Директорът на Милан Марко Фасоне също сподели задоволството си от договора. "Много съм доволен да обявя това партньорство с Пума, с които споделяме една и съща страст към спорта и футболните ценности.". 

Милан се нарежда в богатото портфолио на Пума от футболни клубове, които се обличат от тях като Борусия Дортмунд и Арсенал, както и националните отбори на Италия, Швейцария, Австрия, Камерун, Кот Д'Ивоар, Гана и Чехия. 

Известни футболисти, които са спонсорирани от немците са и Антоан Гризман, Оливие Жиру, Серхио Агуеро, Сеск Фабрегас, Марио Балотели, Марко Ройс, Джанлуиджи Буфон и звездата на Милан Джанлудижи Донарума. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки