Херо: Вярвам на 100% в успеха срещу Милан

Надявам се да ни подценят, това ще е в наш плюс, допълни наставникът на Лудогорец

Херо: Вярвам на 100% в успеха срещу Милан
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо говори с респект за Милан, но същевременно показа, че не се страхува от именития съперник.
 
Той обяви, че вярва на 100% в победата над европейския гранд утре и обеща да осигури това, което цяла България очаква - много емоции и качествен футбол.
 
“Надявам се утре да станем свидетели на добра игра и качествен двубой. Такъв, какъвто се очаква от цяла България. След жребия нашата мисъл бе към тази дата - 15 февруари. Всички мислим за този мач, защото Милан е едно огромно предизвикателство. Надявам се на успех в утрешния мач. Знам, че ще е трудно, но оптимизмът не ме напуска.
 
Нямаме здравословни проблеми. Имаме наказани - Клаудиу Кешеру и Натанаел. Естествено, че вярвам в успеха над гранд като Милан. Ако не вярвам, нямаше да съм треньор на този отбор. Вярвам на 100%. Надявам се късметът и шансът да са с нас”, заяви на пресконференцията преди минути Херо.
 
„Надявам се да ни подценят, това ще е в наш плюс. Нашите футболисти са на гребена на емоциите. Това го видях още при тегленето на жребия. Знам, че в утрешния мач емоцията ще бъде водеща, каквото и да си говорим. Гледали сме ги много пъти, имаме реална представа за качествата на този отбор.
 
Вижда се, че в последните мачове Милан е в подем. Играе шампионат и ще е в по-добро кондиционно състояние от нас. Ние трябва да се опитаме с характер и себераздаване да компенсираме”, допълни Димитров.
 
Наставникът на Лудогорец запази в тайна идеите си за състава на тима, с който ще излезе утре срещу Милан и за тактиката му.
 
„Във футбола най-важни са резултатите. Играхме единствено дефанзивно срещу Брага, когато спечелихме с 2:0. Знаех каква ще е реакцията при загуба. Но да не се отклоняваме.
 
Дали ще има промени, ще разберете утре. Не искам да коментирам предварително. Смятам, че пред собствена публика и това, което очакват от нас, нашият отбор ще бъде офанзивен”, завърши Херо.

 

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки