Лудогорец пуска уникален фен портал

По повод срещите с Милан ще бъдат раздадени награди на позналите точния резултат от двата двубоя в Разград и Милано

Лудогорец пуска уникален фен портал

 ФК Лудогорец от днес пуска уникален за България фен портал. Платформата с име #WeARELudogorets може да бъде открита на адрес www.weareludogorets.com. По повод срещите с Милан ще бъдат раздадени награди на позналите точния резултат от двата двубоя в Разград и Милано.

 

Чрез фен портала феновете ще получат възможност да вземат участие преди всеки двубой в играта "Познай резултата", в края на всеки месец ще бъдат раздавани награди на най-много позналите точни резултати, като междувременно се трупат точки в акаунта. Освен тази игра след подновяването на първенството ще стартират още две игри - отбор на месеца и гол на месеца. При последните две игри, ако вашият фаворит бъде избран ще печелите точки.

В края на футболния сезон потребителите в топ 5 с най-много точки ще спечелят специални награди от ПФК Лудогорец. Освен за предметни награди, точките ще важат и за фен магазина на базата "Спортен Център Лудогорец" или за онлайн магазина на клуба.

По време на лятната пауза ще бъде пусната и четвъртата игра от портала, която ще представлява анкета с въпроси свързани с историята на клуба от влизането на отбора в "А" група през 2011 г. Всяка седмица ще бъдат публикувани по 5 въпроса на които феновете ще могат да отговорят, а за всеки верен отговор ще получават бонус точки преди началото на следващия сезон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки