Треньорът на Порто след 0:5 от Ливърпул: Нямаме илюзии

"След втория гол нещата станаха сложни", заяви Серджио Конейсао

Треньорът на Порто след 0:5 от Ливърпул: Нямаме илюзии

Треньорът на Порто Серджо Консейсао нямаше как да е особено щастлив след загубата с 0:5 от Ливърпул в първия 1/8-финал в Шампионската лига. Това поражение унищожи надеждите на “Драконите” за продължаване напред в турнира и направи реванша протоколен.

Наставникът все пак смята, че тази загуба ще бъде ценен урок за неговия отбор.

“Започнахме мача балансирано в първите 20 минути и дори имахме добър шанс пред Отавио. След това в опит да изнесем бързо топката сгрешихме и така падна първият гол. След това смятам, че реагирамхе добре, особено срещу толкова класен противник. След това обаче известна пасивност в играта ни доведе до втори гол за съперника и нещата станаха доста сложни.

През втората част направих смяна и започнахме добре, като създадохме някои положения. Всичко можеше да се промени, ако бяхме отбелязали, но вместо това резултатът стана 0:3. Този мач ще ни бъде за урок. Нямаме илюзии, че ще останем в турнира, но в момента сме лидери в първенството, имаме шанс да спечелим и Купата на Португалия, така че това ще са нашите цели до края на сезона. Ще покажем какво можем още в мача с Рио Аве”, заяви Консейсао. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки