Ивелин Попов: Прецених, че Рубин е най-доброто за мен

За три тренировки тук научих толкова нови неща, разкри националът

Ивелин Попов: Прецених, че Рубин е най-доброто за мен
Ивелин Попов премина под наем от Спартак Москва в Рубин Казан и като играч на този тим даде първото си интервю пред руското издание „Спорт Експрес”.
 
„Посрещнаха ме топло в Рубин. Направих три тренировки, изиграх едно полувреме в контролата с норвежкия Сарпсборг (0:1). Всичко много ми харесва. Играя вече 6 години в Русия, с някои от момчетата съм бил в един и същи отбор. По принцип непознати лица в Рубин за мен няма. Много нови неща научих от старши треньора. Някои неща се получиха в мача, други – не“, сподели Попов
 
„Как се разделих със Спартак? Всичко стана много бързо. В петък, 9 февруари, се завърнах от лагера със Спартак. В неделя отборът се отправи на нов лагер в Сочи, а аз останах в Москва да договорим преотстъпването в Рубин. Генералният директор на Спартак Сергей Родионов ме покани в кабинета си, пихме кафе, поговорихме. Пожелах на Спартак успех.
 
С някои от футболистите продължаваме да си пишем и да се чуваме. Родионов ми каза, че такива неща се случват във футбола. Ще видим през лятото какво ще се случи, аз имам договор със Спартак до 2019 година. Дотогава има 3-4 месеца, сега в главата ми е само да се представя добре в Рубин. Аз никога не съм се притеснявам от честната конкуренция“, допълни българският национал.
 
„Защо не съм приел предложението от Динамо Москва? Не ми се иска сега да коментирам какви предложения от други отбори съм имал. Треньорът и ръководството на Рубин се интересуваха от мен и аз прецених, че това е най-доброто място. С треньора на Спартак Масимо Карера не съм говорил сега.
 
След лагера със Спартак заминах за Дубай и се разминахме с него. В Спартак на лагера играх само в една контрола, така че тази с Рубин беше едва втората за мен тази зима. Постепенно ще набирам форма в контролните мачове. Смятам, че мястото, което понастоящем заема Рубин, не отговаря на класата му, така че трябва да се издигнем нагоре в класирането“, убеден е Ивелин Попов.
 
„С треньора на Рубин Курбан Бердиев поговорихме. На 30 години съм и от 12 се занимавам професионално с футбол, но само за три тренировки с Рубин научих толкова нови неща. Ще играя там, където ми каже треньорът. Мога да играя зад нападателя и в полузащитата.
 
Беше написано от много медии, че по условията на наема Рубин трябва да плати 3 милиона евро, ако ме пусне на 18 март срещу Спартак в първенството, но трябва да попитате двете ръководства затова, а не мен“, допълни Попето. 

 

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

Ковачев вкара за Ахмат при разгромна загуба от Балтика

Бившият играч на Черно море Алекс Фернандес заби хеттрик за победителите

Ради Цонев с гол за Тобол при класическа победа

Българинът вкара своето първо попадение за тима от Казахстан

Лийдс и Груев се отдалечиха от промоция във Висшата лига (ВИДЕО)

Отборът на българина допусна изненадващо домакинско поражение

Десподов с голямо признание в Гърция

Наредиха го сред най-добрите крила в първенството

Официално: Петев вече не е треньор на Университатя

Двете страни се разделиха по взаимно съгласие, с българина си тръгват още трима треньори

"Специален футболист е този български халф"

Хвалят Филип Кръстев в Нидерландия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки