Гълъбинов и Дженоа попариха Интер (ВИДЕО)

"Нерадзурите" с неприятна загуба

Гълъбинов и Дженоа попариха Интер (ВИДЕО)

Дженоа победи Интер като домакин, в мач от италианската Серия А. "Нерадзурите" отсъпиха с 0:2, като първото попадение бе автогол. Като титуляр за тима от Генуа започна Андрей Гълъбинов. Българският национал бе зменен четвърт час преди края на мача. До този момент той се отличи с много добра игра, макар и да не успя да се разпише.

 

Дженоа бе много близо до откриване на резултата. След центриране отдясно на Горан Пандев, никой не успя да играе с топката, която заблуди Ханданович и го прехвърли, но срещна напречната греда. В 19-ата минута Кандрева центрира отляво, Карамо посрещна от въздуха, но много далеч от целта. В 26-ата минута Гълъбинов можеше да се разпише. Лаксалт центрира в наказателното поле, където родният национал засече с глава, но неточно. В 35-ата минута Кандрева стреля остро по диагонала, но вратарят изби. В послените секунди на полувремето Дженоа поведе. Зуканович центрира в наказателното поле, Шкриниар изчисти, но право в съотборника си Ранокия, от когото топката влетя в собствената му мрежа за 1:0.

 

В 59-ата минута Дженоа нанесе втори удар по съперника си. След центриране от корнер, топката стигна до Лаксалт, който извън наказателното поле стреля по диагонала. Кълбото обаче бе спряно и  овладяно от Горан Пандев, който от близко прониза Ханданович за 2:0.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки