Сензациите в пресата: В Балчик прибраха елитни играчи

Слагат табло на стадиона в „Надежда"

Сензациите в пресата: В Балчик прибраха елитни играчи
"Тема спорт": Слагат табло в „Надежда"
 
Феновете на Локо София скоро ще имат възможността да следят резултатите от мачовете, както и видеоповторения при възможност, на ново информационно табло. Президентът на железничарите Иван Василев продължава с подобренията на стадиона в "Надежда" и следващата придобивка е именно тази. Таблото ще бъде поставено встрани от южната врата, в частта вдясно от сектор А. Видеостената вече е закупена и предстои да бъде монтирана. Така още през пролетта зрителите ще могат да се наслаждават на цветните изображения на него. Таблото е с размери над 5 метра височина на над три метра ширина. То ще бъде пуснато в експлоатация в събота, когато Локо приема Оборище Панагюрище.
 
„Тема спорт”: Черноморец Б взе ненужни в Септември Сф
 
Втородивизионният Черноморец Балчик привлече двама опитни футболисти, които идват от елитната Първа лига. Това са нападателят Васил Калоянов и централният защитник Траян Траянов. Двамата преди дни разтрогнаха договорите си със Септември София и ще се присъединят към тима на Георги Иванов-Геша със свободен трансфер. Към Калоянов имаше интерес от гръцки отбор преди Нова година, но късното развитие на отношенията със септемврийци осуети тази сделка. Тимът от Балчик приема Лудогорец II на "Тича" в първия пролетен двубой от Втора лига. Мачът е на 27 февруари, вторник.
 
„Труд”: Бивши играчи на Сити и Юнайтед крадат такси
 
Пореден скандал гръмна в Англия, след като стана ясно, че четирима футболисти на Уест Бромич са откраднали такси. Това се е случило по време на лагера на тима в Испания преди дни. Само часове, след като новината оглави таблоидите на Острова, Джони Евънс, Гарет Бари, Джак Ливърмор и Боаз Майхел признаха вината си.
 
„Бихме искали да използваме тази възможност и да се извиним на нашите съотборници, треньора, клуба и особено на привържениците за събитията, които са обект на широка и негативна публичност - написаха четиримата в официалния сайт на клуба. - Смятаме за важно да се идентифицираме като играчите, участвали в инцидента, който се случи по време на тренировъчния ни лагер в Испания тази седмица. Правим го от уважение към останалите играчи, които биха могли да бъдат замесени в случая."
 
А въпреки грандиозното провинение, мениджърът на тима Алън Пардю пусна в игра двама от четиримата само часове по-късно. Евън, играл през годините за Манчестър Юнайтед, като и Бари, бивш играч на Манчестър Сити, започнаха като титуляри в срещата със Саутхямптън за ФА Къп при загубата с 1:2.

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки