Реал измъкна три точки от Бетис в луд мач (ВИДЕО)

Марко Асенсио отбеляза две попадения за столичани

Реал измъкна три точки от Бетис в луд мач (ВИДЕО)

Реал спечели с 5:3 гостуването си на Бетис от 24-ия кръг на испанското първенство. Мачът беше изпълнен с обрати, гостите си вкараха автогол, а Марсело напусна контузен.

 

Столичани можеха да открият още в петата минута, когато Роналдо беше изпуснат отляво, но се стигна само до ъглов удар, който беше пропилян с лекота. В 11-ата минута гостите от Мадрид все пак поведоха. Роналдо стреля, но Адан спаси. Отбитата топка обаче попадна на главата на Асенсио, който не сгреши - 0:1.
 
Последваха пропуски на Серхио Рамос и Карвахал. Бетис беше близо до изравнителен гол в 21-ата минута. Хоакин изпълни ъглов удар и Манди стреля с глава, но неточно.
 
В 30-ата минута Реал загуби Марсело. Бразилецът се контузи и беше заменен принудително с Ернандес.
 
Бетис стигна до попадение в 34-ата минута. Манди се разписа с глава. Малко след това домакините направиха пълен обрат. Жуниор стреля, топката мина между ръцете на Навас и изненада Начо, който си отбеляза автогол.
 
Още в началото на второто полувреме Реал изравни. Лукас Васкес изпълни корнер отдясно и Серхио Рамос с глава опъна мрежата на домакините в 50-ата минута. Девет след това Асенсио заби второто си попадение в мача след асистенция на Даниел Карвахал. В 66-ата минута се разписа и Кристиано Роналдо.
 
Домакините успяха да върнат още един гол, дело на Серхио Леон в 85-ата минута. Футболистите на Реал обаче не бяха казали последната си дума. В добавеното време Карим Бензема вкара за 5:3 след подаване на Лукас Васкес. 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки