Венци Стефанов пак захапа Любо Пенев

"Обиди всички", заяви босът на Славия

Венци Стефанов пак захапа Любо Пенев

Венцеслав Стефанов гостува в дискусионно студио "Дерби". Босът на Славия каза къде, според него, сбърка Любослав Пенев в своята предизборна кампания за президент на Българския футболен съюз.

"Когато започнеш нещо с компромати, ти си обречен! Сега ще излезе още помия. Вчера съвсем случайно пих кафе с едни мои приятели и виждам дамата, която беше в щаба на Любо. После дойде и Ники Илиев при нея, поздравих се с Ники.

Казва ми: "Ама вие, г-н Стефанов, нямате право така да говорите за Любо Пенев". Казах й: "Аз си казвам собственото мнение, защото мисля, че го познавам по-добре от вас. Второ, казах си единствено и само собственото мнение".

Ти не можеш да се кандидатираш за президент на БФС, като само преди 20 години излезе пред всички хора и каза: "Който не ме харесва, да духа супата". Значи ти вече си сложил един кръст на един такъв избор. След това излезе на Конгреса и каза: "Вие тук половината не сте никакви делегати". Е, как искаш тези хора да те уважават? Като какви ги третираш?

Да, имаше хора, които не бяха с неговия стил - с яката, знаеш как е... но това са хора, които се стараят да направят нещо за футбола, добри или лоши. Трябва да ги уважаваме. Тези хора няма откъде да откраднат пари. Те или трябва да дадат свои средства, или трябва да се молят на община, на кмет, на близък да даде пари. По малките места се прави повече на ентусиазъм. Не може да кажеш на тези хора, че са такива и такива", каза Стефанов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки