Сензациите в пресата: Локо Пд губи защитник за 6 месеца

Берое вече има решение за Камбуров

Сензациите в пресата: Локо Пд губи защитник за 6 месеца
Интересните теми от българския печат днес, 20 февруари:
 
„Тема спорт”: Георгиев със съмнения за тежка контузия
 
Централният защитник на Локомотив Пловдив Асен Георгиев е със съмнения за много тежка контузия. Първоначалните прогнози не са никак добри. От "Лаута" се опасяват, че бранителят е със скъсани връзки и менискус, което най-вероятно ще го извади от строя за поне 6 месеца. Вчера той мина изследвания на ядрено-магнитен резонанс, като окончателна яснота около състоянието му ще има днес. Асен Георгиев бе заменен принудително в 58-ата минута от новото попълнение Стивън Езе, който дебютира. Георгиев пострада при сблъсък в мача с Пирин Благоевград и видимо изпитваше сериозни болки. От лекарския щаб на Локомотив Пловдив не са особено обнадеждени.
 
 
„Тема спорт”: Берое вече има решение за Камбуров
 
Берое ще обяви съвсем скоро бъдещето на нападателя Мартин Камбуров. Това разкри спортният директор на зелените Валентин Грудев. 37-годишният Камбуров ще подпише договор със заралии и за следващия сезон. През уикенда той се разписа веднъж при 4:1 над Черно море и вече еднолично е №2 във вечната ранглиста на голмайсторите в Първа лига със 197 попадения.
 
"Камбуров работи много добре за Берое. Поздравявам го и за това, че изпревари Наско Сираков по голове и пред него остана само Петър Жеков. Имаме стратегия за него, може да се каже, че сме взели решение за бъдещето на Камбуров. В близко време ще го обявим", каза Грудев.
"С изключение на първите 10-15 минути срещу Черно море, които показаха, че влизаме трудно в срещите, съм доволен от видяното във Варна. Владеехме инициативата през цялото останало време и създадохме много положения. Реализирахме цели четири и не можем да сме по-доволни. Поздравления и за хеттрика на Еуженио, който беше отличен в този мач. Този успех ни даде голямо самочувствие", добави Грудев.
 
„Меридиан мач”: Гатузо отмени почивния ден заради Лудогорец
 
Макар че Милан разби с 3:0 Лудогорец в Разград и реваншът изглежда изцяло протоколен, треньорът на „росонерите" Дженаро Гатузо няма никакво намерение да отписва мача. Това стана ясно от думите му на пресконференцията след успеха с 1:0 над Сампдория.
 
„Няма да подценим Лудогорец. Да ви кажа честно, обмислях да дам почивен ден на моите играчи, но това няма да се случи. По-добре е да сме заедно. Ще сме на „Миланело" Ще тренираме по-малко от обикновено. Не искам да оставям нищо на случайността. Лудогорец е много бърз, трябва да внимаваме с тях", коментира Гатузо. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки