Николета обеща: Ще качвам снимки с бременното си коремче

Футболната половинка разкри за проблеми при раждането на Никол

Николета обеща: Ще качвам снимки с бременното си коремче
Николета Лозанова не спира да говори за бебета, бременност и раждания.
 
Плеймейтката, която отново се върна при голямата си любов - вратарят Николай Михайлов, явно намеква, че двамата много сериозно са се заели да си направят наследник. Николета вече има дъщеричка от колегата на половинката й - Валери Божинов.
 
Момиченцето Никол е вече почти на 6 години, но плеймейтката за първи път разкрива подробности около раждането й, които са изключително емоционални, но и не по-малко любопитни.  
 
"Раждането само по себе си беше леко, секцио по лекарска преценка, но ме изненада няколко дни по-рано от планираното и ми се наложи сама да си стигна до болницата и после да съобщя щастливата новина на близките ни. Имах здравословни проблеми няколко дни по-късно, които застрашаваха живота ми, но докторите овладяха състоянието ми и Слава Богу и аз, и Никол бяхме добре", споделя откровено красавицата в рубриката на Best Baby, за списание "36,6 за мен".
 
На този етап тя не изпада в подробности от какво естество са били  проблемите, но е повече от благодарна на съдбата, че е благословена да бъде майка. Категорична е, че най-трудните моменти от майчинството са онези, в които детенцето е болно: 
 
"Независимо дали говорим за настинка или нещо по-сериозно. Тогава сякаш светът свършва и майката е много по-чувствителна и фаталистично настроена. Душата й е свита, а гледката на детето й я смачква. Тогава дори аз, която съм много спокойна, не мога да се позная. Пътите, в които сме били в болница, са най-кошмарните ми спомени и съм убедена, че всяка майка ги изживява така."
 
 
В момента те живеят заедно в Кипър, където Никол се чувства много щастлива от това, че не ходи на градина и прекарва всяка минута с майка си. Николета наскоро обяви, че е готова отново да стане майка, ето какво обеща сега, за момента, когато това стане реалност:  
 
"Да, вече го искам и вярвам, че скоро ще бъде факт, дай Боже! Няколкото килограма в повече ни най-малко не ме притесняват, даже смятам, че придават допълнителен чар, но ще бъда модерна, съвременна бременна, като познавайки се, не страдам от комплекси, заради които да изпадна в нелегалност, напротив, бих направила всички ви съпричастни с моето щастие, чрез много споделени кадри с бременното коремче."

 

ОБЗОР: Георги Костадинов със силен мач за АПОЕЛ срещу Арис (ВИДЕО)

Претендентите за титлата в Кипър с домакински победи

Ковачев бе титуляр за Ахмат при сензационен успех над ЦСКА (Москва)(ВИДЕО)

Отборът на българина изненада противника си

Георги Миланов с гол за Динамо (Букурещ), отборът му обаче се издъни в края (ВИДЕО)

Тимът на българина е в зоната на изпадащите

Гьозтепе на Мъри гази с класика, на крачка е от Суперлигата (ВИДЕО)

Няма какво да спре тима на българина

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

Ковачев вкара за Ахмат при разгромна загуба от Балтика

Бившият играч на Черно море Алекс Фернандес заби хеттрик за победителите

Ради Цонев с гол за Тобол при класическа победа

Българинът вкара своето първо попадение за тима от Казахстан

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки