Кампаняро: Трябва да излезем с високо вдигната глава след мача

Бих искал да се върна в Италия, допълни той

Кампаняро: Трябва да излезем с високо вдигната глава след мача
Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро даде интересно интервю за Milannews.it преди реванша с Милан от 1/16-финалите в турнира Лига Европа.
 
Българският шампион загуби първата среща на родна земя с 3:0, а днес ще се изправи срещу “росонерите” на ‘’Сан Сиро”. Кампаняро, който преди години игра в Италия за отбора на Верона, сега се връща на познат за него стадион.
 
“Очаквам добър мач за нашия отбор. Знаем, че допуснахме грешки в първия двубой, които накрая ни костваха доста. Позволихме да ни вкарат гол в края на двете полувремена, а също така направихме дузпа.
 
Сега знаем, че ни предстои пореден труден мач, но ще бъдем по-концентрирани и ще играем нашата игра. Трябва да излезем с високо вдигната глава след мача.
 
Няколко италиански журналисти ми се обадиха, за да ме попитат какво се е променило в Милан през последните месеци. Промяната е в подготовката на отбора. В България видяхме силата на Милан. Трябва да играем нашата си игра, а накрая ще видим какъв ще бъде резултатът", заяви футболистът. 
 
"Когато мога, гледам италиански футбол. Съжалявам за отбора на Верона. Това е клуб, който много харесвам. Надявам се, че тимът ще се спаси от изпадане. В момента са в много деликатна ситуация, но мисля, че ще се справят.
 
Играх във втора дивизия във Франция, където направих много добър сезон. Тогава ми се обадиха от ръководството на Лудогорец. Показаха ми, че са много коректни. Имаше възможност да влезем в Шампионската лига. През изминалата година успяхме да го направим и това беше от голяма полза за нашите футболисти. Видях структурата в клуба и съм щастлив, че съм тук.
 
За нас е допълнителен стимул да играем на “Сан Сиро”. Трябва да дадем 100% от нашите възможности и да бъдем пределно мотивирани", каза още Кампаняро.
 
"Футболистът на Милан, който ме впечатлява най-много? За мен Сусо е много силен играч. Преди срещата между двата отбора изгледахме много клипове, от които останах доста впечатлен. Според мен “росонерите” могат да достигнат до финала в Лига Европа. Отборът е във форма и има добри футболисти. Напълно възможно е да спечелят купата. 
 
Италианският футбол ми харесва много и бих се върнал в Италия с удоволствие. Сега обаче трябва да се концентрирам върху представянето си в Лудогорец”, завърши Кампаняро.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки