Берое без Коце Видолов и Слави Жеков срещу Светкавица

Старозагорци без двама от най-добрите си футболисти

Берое без Коце Видолов и Слави Жеков срещу Светкавица
Тимът от Стара Загора ще бъде без две от ключовите си фигури в предстоящия мач от Източнната „Б” група. Двамата колоси в старозагорският тим ще бъдат аут от мача, поради различни причини. Видиолов е с червен картон от мача срещу Миньор Раднево, а Слави Жеков е с контузия в глезена.

Застаряващият, но все още блестящият плеймейкър Видолов е с проблеми от три седмици, но Жеков игра на обезболяващи инжекции в мачовете срещу Спартак Пловдив и Миньор Раднево, което дава надежда на треньорското ръководство, че ще могат да го пуснат в игра.

Треньорът на Берое Илиан Илиев коментира: До края на есенният дял от първенството остават още четири срещи, след което ще имам среща с ръководството, за да анализираме какво сме постигнали и какво имаме още като работа за пролетта.

В следващите мачове срещаме силни съперници и трябва да сме максимално мобилизирани. Берое е отбор, който заслужава да се завърне в „А” група, заради своите невероятни фенове и аз вярвам, че ние ще успеем да го постигнем”, добави специалистът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки