Белчев отсече: Срещу Черно море очаквам още по-убедителна игра

"Отличният старт вече е забравен", заяви треньорът на ЦСКА

Белчев отсече: Срещу Черно море очаквам още по-убедителна игра

Наставникът на ЦСКА - Стамен Белчев говори пред официалния сайт на "червените" преди утрешното домакинство на Черно море в Първа лига.

Специалистът се надява, че разгромът над Верея с 5:0 няма да подейства отпускащо на неговите момчета. Въпреки загубата с 1:4 от Берое, Белчев смята, че Черно море е достатъчно класен отбор, който може да затрудни сериозно устремения към титлата "червен" тим.

"Отличният старт срещу Верея вече сме го забравили. Този мач вече е в историята. Трябва да гледаме напред към следващия мач. Това правим и в момента. Това, което очаквам е да покажем едно още по-добро лице и да бъдем по-убедителни с играта си. Не трябва нито в един момент да се заблуждаваме от резултати, които сме постигнали в първия кръг на пролетта. Това, че бихме 5:0 и че Черно море паднаха с 1:4 у дома, не бива да ни заблуждава, че мачът ще бъде лесен. Отборът на Черно море според мен е един от най-опитните отбори в първенството. Имат опитен треньор в лицето на Илиан Илиев. Имат и доста опитни футболисти и ако не подходим сериозно не ни очаква нищо добро", каза Белчев.

"Без значение дали ще вкараме гол в първата минута или в последната трябва да спазваме тактическа дисциплина през цялото време. Трябва да бъдем спокойни по време на мача и трябва да бъдем уверени, че дори да не вкараме ранен гол е само въпрос на време да отбележим и да победим", допълни той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки