Роси: Станислав Костов разби мита, че нападателят не трябва да се движи много (ВИДЕО)

"През първото полувреме не си подавахме топката много бързо", посочи италианецът

Роси: Станислав Костов разби мита, че нападателят не трябва да се движи много (ВИДЕО)

Левски победи Септември с 4:1 и доближи само на 6 точки лидерите Лудогорец и ЦСКА. След срещата наставникът на "сините" Делио Роси изрази своето задоволство от успеха.

 

"Бяхме играли 3 мача на този стадион и аз нямах победа. Така че държахме да победим тук. Разликата със Септември беше, че ние играхме по-добре. В такива мачове е много важно, особено когато стоиш по-добре на терена, резултатът да на остава 1:0, защото може да се случи всичко. Затова трябва да се настоява за втори гол. При 2:0 вече всичко започна да бъде по-лесно.

 

През първото полувреме не си подавахме топката много бързо, водехме я повече и играта вървеше по-бавно. През втората част, след като отбелязахме втори гол, те трябваше да се отворят, имаше повече свободни пространстрва и наистина играхме добре.

 

Тиам и Паулиньо още не са готови да изиграят 90 минути. Но те имат характеристики, които ще ни бъдат полезни. Представиха се много добре.

 

Доволен съм от Станислав Костов. Той разби мита, че нападателят не трябва да се движи много, за да пести сили за атака. Той се движи много, участва и в защитната фаза. Заслужава отлична оценка.

 

Тази вечер ще се насладим на победата. От утре започваме да мислим за Берое, който е много силен отбор. Ние имаме сили и бихме могли да се представим много добре", коментира Делио Роси.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки