Шеф в Локо (Пд): Всички се бият в гърдите, но само Крушарски дава пари

"Чух какво ли не за Акрапович, но в Турция се убедих в качествата му"

Шеф в Локо (Пд): Всички се бият в гърдите, но само Крушарски дава пари

В Пловдив всички се бият в гърдите, но пари дава само Христо Крушарски, обяви спортният директор на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков в актуално студио “Дерби”. 

 

Легендата на Славия разкри интересни неща около финансирането на клуба и се изказа ласкаво за старши треньора на “черно-белите” Бруно Акрапович. 
 
“Клубът е платил 120 000 лева глоби. Сигурно има много богати пловдивчани, но никой не е дал и един лев. Иначе публиката е много вярна. Ето и в неделя, в студа подкрепи отбора срещу Славия. Направихме много реформи в школата. Има нов директор. Димитър Папазов сам си покри разходите да се обучава в школата на Аякс. След това Крушарски му възстанови част от средствата. Направиха се два терена на стадиона, за да има условия за децата”, коментира Цветков.
 
“Акрапович е ангажиран сериозно с Локомотив и иска да постигне резултати. Чух какви ли не работи за него, но в Турция се убедих в качествата му. Ще го съдим по резултатите, но виждате, че след подготовката отборът се представя добре”, заяви още един от шефовете на “Лаута”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки