Пеп: Венгер знае колко му се възхищавам

"Мачът с Арсенал не беше перфектен"

Пеп: Венгер знае колко му се възхищавам

 Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола призна, че воденият от него отбор вече е близо до титлата на Англия. В четвъртък вечерта “гражданите” разбиха с 3:0 на “Емиратс” в Лондон Арсенал и натрупаха аванс от 16 точки пред втория в подреждането Манчестър Юнайтед, а до края на сезона в Премиър Лийг остават само 10 кръга.

 
“Близо сме, не можем да отречем това”, сподели пред Sky Sports испанският специалист. “Но работата не е свършена”, побърза да добави Пеп. “Всичко е в нашите ръце - най-важното е, че нещата зависят от нас и ние трябва да довършим започнатото”, каза още Гуардиола.
 
"Мачът с Арсенал не беше перфектен. Последните 10 минути от първото полувреме и първите 20 минути от втората част бяха много слаби за нас. Но беше много важно да победим, а имаше и много добри неща”, продължи Гуардиола.
 
Испанецът коментира и предстоящия сблъсък с действащия шампион Челси и положението на колегата си Антонио Конте. Италианският мениджър на Челси се намира под сериозно напрежение в момента. “Аз се чувствах по същия начин миналия сезон. Всички мениджъри знаем, че когато сме на върха всеки започва да говори големи неща и да казват колко си добър, какъв гений си, колко си специален… А когато губиш, хората започват да се питат какво правиш тук и да говорят, че играчите не те следват, че имаш проблеми с ръководството…”, каза Гуардиола.
 
След победата над Арсенал Пеп подкрепи и намиращия се в деликатна ситуация дългогодишен мениджър на “топчиите” Арсен Венгер, като призна: “Той знае колко му се възхищавам".
Почетино след разгрома от Арсенал: Предадохме се

Мениджърът на Челси беше крайно разочарован след 0:5 от градския съперник

Резервата Милик прати Юве на финал за Купата (ВИДЕО)

Лацио загуби драматично в Рим с 1:2 и отпадна

Белингам иска титли от Ла Лига, ШЛ и Евро 2024

Вижте какво заяви новата перла на Реал (Мадрид)

Мюлер: Целта на Германия е европейската титла

„Знам, че в крайна сметка резултатът винаги е важен“

Луис Енрике мечтае за квадрупъл с ПСЖ

Вижте какво заяви треньорът на парижани

Клоп поиска хладни глави и свежи крака срещу Евертън

Вижте какво заяви мениджърът на Ливърпул

Решиха кога ще е финалът за ФА Къп

Манчестърското дерби бе насрочено официално днес

Потвърдено: Състави от по 26 футболисти за Евро 2024

Вижте подробности

Диого Жота с нова травма

Клоп съобщи новината преди градското дерби с Евертън

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки