Лудогорец с едно на ум срещу Септември

"Орлите" приемат столичани

Лудогорец с едно на ум срещу Септември

Лудогорец приема днес Септември София в Разград. Домакините ще изиграят двубоя през призмата на предстоящото във вторник гостуване на Берое. Това ще бъде и най-трудният мач от подновяването на първенството досега. Затова треньорът Димитър Димитров ще даде почивка на част от основните си състезатели, още повече че отборът игра отложен мач във вторник. Очаква се на терена да не бъдат Моци, Пластун, както и плеймейкърът Марселиньо. Наказани за срещата са Сисиньо и Светослав Дяков, а в състава след изтърпяна санкция се завръща Натанаел. Той ще застане вляво на отбраната, а вдясно ще е взетият от Ботев Пловдив Панов. Това ще бъде втори пореден двубой като титуляр за бившото канарче. Най-вероятно в центъра на защитата ще действат Георги и бразилецът Форстър. В полузащита със сигурност ще започне полякът Яцек Горалски. Няма да е изненада, ако атаката на разградчани бъде Водена от сънародника му Якуб Швиерчок, който до момента бе в стартовата единайсеторка само в двубоите с Милан от 1/16-финалите на Лига Европа. В даден момент на терена ще се появи и румънският голаджия Клаудиу Кещерю, който се намира в добра форма.

 

В предишното си домакинство Лудогорец спечели с 4:1 - надигра убедително Славия. Със същия резултат пък Септември загуби последния си мач - бе разбит от Левски. Орлите ще преследват победа с голям резултат, за да си напомпат още самочувствието.

 

Треньорът на Септември Николай Митов ще трябва да решава проблеми в защита и халфовата линия поради липса на основни играчи. Аут заради наказания са дефанзивният полузащитник Яя Меледже и Янко Сандански, който бе използван в центъра на отбраната. Защитата е най-проблемното звено от началото на пролетта - в 2 мача тимът инкасира 7 гола. Очаква се до Елтон да застане Добрев, а Чандъров да бъде партньор на Алвеша в средата на терена.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки