ДРАМА: Лудогорец надви Септември със скандална дузпа в продължението (ВИДЕО)

Налитат да бият рефера, Галчев с червен картон за 7 минути

ДРАМА: Лудогорец надви Септември със скандална дузпа в продължението (ВИДЕО)
Секунди не стигнаха на Септември да хвърли бомбата на кръга. Столичани удържаха 0:0 до 93-ата минута в Разград, но Лудогорец спечели с 1:0 с гол на Клаудиу Кешеру от скандална дузпа, която беше доста бурно оспорвана от футболистите, а след мача и от шаба на гостите. Един от тях едва беше удържан да не набие Волен Чинков. 
 
Лудогореец вече води с 6 точки на ЦСКА, който в понеделник гостува на Дунав. 
 
Димитър Димитров беше направил някой промени в състава. Ката централна двойка защитници започнаха Терзиев и Форстър, а новото попълнение Панов застана отдясно на отбраната. Сред резервите останаха Моци, Пластун, Анисе и Кешеру, а извън групата - Мисиджан. Сисиньо и Дяков са наказани.
 
 
 
Николай Митов пък беше дал почивка на Баорис Галчев и Крис Гади, за да ги съхрани за домакинството на Локо (Пд) в сряда. След почивката обаче се наложи те да се появят на терена, за да помогнат на отбора да удържи равенството.
 
Лудогорец обсади вратата на гостите още от първата минута. в 10-ата Марселиньо намери Шверчок в наказателното поле, полякът финтира Елтон и стреля опасно, но след рикошет в крака на Добрев топката излезе в корнер.
 
В 21-ата минута Галев спаси удар на Вандерсон, който беше останал сам срещу него. Малко след това вратарят на Септември отново се превърна в герой за своите като извади нов удар на Вандерсон. Последва фрапантен пропуск на Швиерчок, който не можа да вкара на празна врата след прострелно центриране на Лукоки.
 
 
В 30-ата минута Марселиньо изведе Лукоки сам срещу Галев. Ударът на холандеца се оплете в мрежата, но от външната й страна. Десет след това Швиерчок получи подаване в наказателното поле на Септември, но се забави и  спечели само корнер.
 
След почивката ситуацията на терена не се промени особено. В 47-ата минута Марселиньо стреля, но кълбото срещна тялото на Елтон. В 58-ата минута Панов изведе Лукоки сам срещу вратаря, но нападателят не си пое добре топката и тя попадна в ръцете на Галев.
 
Последваха нови два пропуска на Лудогорец. Първо изстрел на Густаво Кампаняро попадна в ръцете на вратаря на Септември, а след това Кешеру засече подаване отдясно, но ударът му мина високо над вратата.
 
 
В 81-ата минута шут на Лукоки профуча покрай вратата на гостите. 120 секунди след това удар на Натанаел беше спасен от Галев, топката попадна в Кешеру, който от малкото наказателно поле стреля нескопосано и Добрев изчисти в корнер.
 
В 87-ата Галчев получи втори жълт картон и остави отбора си с човек по-малко. Интересното е, че той прекара една 7 минути на терена.
 
В добавеното време Иван Стоянов скочи за топката, Марселиньо остана под него и се строполи на земята, а Волен Чинков отсъди несъществуваща дузпа, която Клаудиу Кешеру превърна в гол - 1:0.
 
 
Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки