ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев удари по масата срещу Лудогорец!

Вижте какво поиска собственикът на ЦСКА

ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев удари по масата срещу Лудогорец!

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев продължава да доказва, че е готов на всичко, за да върне титлата на "Българска армия". След снощната скандална победа на Лудогорец над Септември, той е поставил ултиматум пред отбора и треньорското ръководство. Ганчев е поискал победи в оставащите четири мача преди плейофите в първенството на ППЛ. ЦСКА играе последователно с Дунав, Етър, Пирин и Левски и при пълен актив от точки ще продължи най-малкото да "диша във врата" на тима от Разград.

В същото време Лудогорец има тежко гостуване на Берое, домакинство на Черно море и визита на Етър и е почти сигурно, че някъде "ще стъпи накриво" и ще загуби точки. Което ще означава, че двата претендента за титлата ще влязат от почти равни позиции в решителните 10 кръга от плейофите.

Очаква се ЦСКА да положи всички усилия за спечелване на титлата, след което да бъде направена уникална селекция за атака на Шампионската лига. Новината бе съобщена първо от NOVSPORT и потвърдена по време на пресконференцията след "зелената светлина" от УЕФА за участие в евротурнирите. "Червените" гостуват утре от 15,00 часа на Дунав в Русе.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки