Петричев: Случилото се в Русе е безпрецедентно - надават вой, за да плашат съдиите

Вижте какво каза изпълнителният директор на Лудогорец

Петричев: Случилото се в Русе е безпрецедентно - надават вой, за да плашат съдиите

“Ние предварително знаехме, че мачът в Стара Загора ще бъде труден, тъй като Берое е доста силен отбор. Не съм впечатлен от играта, тъй като срещата беше повече борба.”

Това каза изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, който посочи още, че случилото се по време на мача между Дунав и ЦСКА на стадиона в Русе, е безпрецедентно. Шефът на “орлите” смята, че се надига вой срещу дузпата, която бе отсъдена за Лудогорец, за да се създава напрежение и реферите да се плашат да свирят чисти дузпи за българския шампион.

„Претенциите на Берое, че голът на Марселиньо е от засада, са неоснователни. За сметка на това пък ние може да имаме основателни претенции за нарушение срещу Кешеру в наказателното поле. Това бе чиста дузпа”, заяви Петричев.

“Това, което се случи на стадиона в Русе, е безпрецедентно. Надига се вой за дузпата срещу Септември, за да може да уплашат съдиите и да не свирят чисти дузпи за Лудогорец. Спокоен съм, тъй като говорих с доста хора, които разбират от съдийство и всички са категорични, че е имало дузпа. Притеснен съм от пропуските, които направихме в мача със Септември”, добави той. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки