Босът на Дунав с шокиращи разкрития за мача с ЦСКА!

Вижте какво заяви босът на "драконите"

Босът на Дунав с шокиращи разкрития за мача с ЦСКА!

Президентът на Дунав (Русе) - д-р Симеон Симеонов, даде интервю пред колегите от “Меридиан Мач”, в което разкрива доста притеснителни неща. Босът на тима от Русе заявява, че по време на мача с ЦСКА-София се е проличало, че са се върнали мутренските времена във футбола. Той споделя, че преди срещата с “червените” е било страшно, тъй като неговият отбор е бил подложен на натиск. Симеонов добавя още, че Чорбаджийски си позволява да удря противникови играчи, тъй като зад него стои ЦСКА-София и затова мисли, че може да прави каквото си поиска. Бизнесменът завършва с това, че Васил Шопов е бил ритан в гърба от играчи на ЦСКА-София, след като е бил повален от Чорбаджийски с удар в главата. 

 

Ето какво заяви Симеонов:

 

“Моето мнение конкретно за мача няма да е по-различно от това, което изказаха нашият треньор и футболистите. Изиграхме един добър двубой, но сме разочаровани, че не взехме нещо от него. ЦСКА е по-добър отбор, но ние с борба и желание можеше да стигнем до равенството. 

 

Бяхме задължени да подадем жалба срещу рефера Кабаков, защото ако не го бяхме сторили, щеше да е един вид демонстрация на безхарактерност. Вижте, ние не искаме да влизаме в унисон с всички, които реват от съдиите. Но аз съм обиден, че наш футболист - Васил Шопов, бе буквално набит. Бе съборен от Божидар Чорбаджийски на земята с два селски удара. Нещо повече - разпоредил съм на хората в нашия клуб да намерят запис, на който се вижда, че докато Шопов е на земята, е ритан по гърба.

 

Не е ритан от Чорбаджийски, от други футболисти е ритан в гърба. След като намерим запис, ще го публикуваме и ще искаме сурови санкции за играчите, ритащи Шопов. 

 

Явно мутренските времена са се върнали във футбола. Зад Чорбаджийски стои институция като ЦСКА и той може да върши каквото поиска. Спомняте си, че направи и дузпа срещу Черно море като извърши нарушение срещу Мариян Огнянов, която обаче не бе отсъдена. Всичко обаче се вижда, когато отидeш в Европа. Там лъсват нещата. Спомнете си каква дузпа направи срещу Беларус, когато паднахме с 1:2 от тях в световна квалификация. Ако той беше санкциониран в мачовете от Първа лига, нямаше да се стига до подобни неща.

Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки