Отказал на Лудогорец се надява да играе за Сърбия на Мондиал 2018

"Оптимист съм, въпреки че на моя пост в националния отбор има страхотна конкуренция", посочи Милош Косанович

Отказал на Лудогорец се надява да играе за Сърбия на Мондиал 2018

Централният защитник Милош Косанович, който отхвърли оферта да премине в Лудогорец през миналото лято, се надява да попадне в състава на Сърбия за финалите на Мондиал 2018 в Русия.

191-сантиметровият Косанович играе под наем до края на сезона от белгийския Стандард Лиеж в Гьозтепе, като турците имат опция за закупуване. Той прави солиден сезон с 3 асистенцции в 18 срещи на тима си.

"Ще се надявам до последно да играя на Световното първенство. Оптимист съм, въпреки че на моя пост в националния отбор на Сърбия има страхотна конкуренция. Предстоящите контроли в края на март до голяма степен ще изяснят нещата", коментира 27-годишният Косанович, който дебютира за родината си като резерва в проверка срещу Франция през септември 2015 година.

Бранителят обясни и ситуацията с трансфера му в Гьозтепе през септември.

"Първоначално имаше договорка между Стандард и АЕК Атина, но условията, които ми предложиха гърците, не ме удовлетворяваха. След това се появи интерес от Олимпиакос, но нищо не се получи и често казано предпочитам да не коментирам този въпрос. В края останаха офертите на Лудогорец и на Гьозтепе, a аз направих своя избор", обясни Косанович.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки