Гришо захвърля розовото за турнирите в САЩ (СНИМКА И ВИДЕО)

Вижте кога българинът излиза за пръв път на корта на Индиън Уелс

Гришо захвърля розовото за турнирите в САЩ (СНИМКА И ВИДЕО)
Григор Димитров сменя аутфита за турнирите в Америка, стана ясно, след като бе представен екипа на българина за турнира в Индиън Уелс.
 
От началото на сезона първата ни тенис ракета залага на сладникавата гама, но това ще се промени в следващите дни. Така в САЩ Гришо ще излезе с почти обикновена бяла тениска с жълта лента на гърдите.
 
Вече са ясни първият му съперник и началния час на първата среща на хасковлията на Индиън Уелс, която ще е на двойки.
 
Той и партньорът му Хуан Мартин Дел Потро ще се изправят срещу испанското дуо Фелисиано Лопес/Марк Лопес не преди 18:00 часа днес местно време или около 4 часа в съботната сутрин у нас. Двубоят ще се играе на втория по големина корт за надпреварата.
 
 
Междувременно Гришо показа майсторство на сервис и зарадва препълнените трибуни на корта, на който той води последната си тренировка.
 
Публиката аплодираше силно точния мерник на Димитров, който уверено целеше маркер в противниковото поле, поставен от наставника му Дани Валверду.  
 
 
 
Не толкова точен обаче беше българинът с малка футболна топка. Папараци изловиха Григор в един от малкото моменти, в които той показа, че не винаги е перфектен.
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки