Клоп скочи срещу арбитъра след загубата от Юнайтед: Всички видяха, че имаше дузпа!

„Не бяхме достатъчно добри, но заслужавахме поне точка”

Клоп скочи срещу арбитъра след загубата от Юнайтед: Всички видяха, че имаше дузпа!

„Според мен имаше чиста дузпа на Маруан Фелайни срещу Садио Мане. Всичко го видяха и са съгласни, но това не ни помага особено.”

По този начин Юрген Клоп обвини косвено арбитъра Крейг Поусън за загубата на Ливърпул от Манчестър Юнайтед с 1:2 на „Олд Трафорд”.

Гостите на два пъти имаха претенции за наказателни удари, но те останаха неуважени, макар че в крайна сметка германският им наставник не спести критики и към собствените си футболисти.

„До почивката изоставахме с 0:2, което не е добре срещу Манчестър Юнайтед. Дългите подавания към Ромелу Лукаку, който е един от най-добрите нападатели в света, се оказаха проблемни за нас. Няма нищо страшно да загубиш първата топка от Лукаку, но не и да не спечелиш втората. Трябваше да се защитаваме по-добре и после да бъдем по-близо до Маркъс Рашфорд, но не го сторихме и той на два пъти се възползва”, посочи Клопо.

„Истината е, че не бяхме достатъчно добри. Имахме няколко шанса чрез далечни удари, но заради грешките си до почивката после трябваше да наваксваме в резултата. Смятам обаче, че равенството би било по-справедлив резултат. В крайна сметка загубихме, а само това има значение”, допълни германецът. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки