Жозе след дербито: Ливърпул нямаше нито едно положение

„Много важна победа, въобще не ми пука какво говорят хората”

Жозе след дербито: Ливърпул нямаше нито едно положение

„През първото полувреме бяхме агресивни, опитахме се да контролираме срещата и да използваме не слабостите, а по-скоро зоните, в които Ливърпул не е толкова силен.”

Това каза Жозе Моуриньо след победата на Манчестър Юнайтед с 2:1 в най-голямото дерби на Острова, което се игра в събота следобед на „Олд Трафорд”.

„След почивката нямахме намерение да се защитаваме толкова дълбоко, но Ливърпул ни притисна. Въпреки това, не помня ситуация, при която Де Хеа е трябвало да се намеси. Въобще нямаше чисти положения пред нашата врата”, посочи Жозе, който постигна втора победа в девет мача срещу Юрген Клоп.

„Според мен заслужавахме успеха. Можеш да контролираш мача и без да притежаваш топката. Срещу Ливърпул имаш по-големи неприятности, когато ти владееш топката, а не в обратния случай, защото тогава им даваш шанс да правят това, което могат най-добре.”

„Спечелихме и не ме интересува какво говорят хората – три точки, важна победа, щастливи футболисти и фенове, аз също съм доволен. Наистина не ми пука дали някои смятат, че не сме заслужавали успеха.”

ДАЛИ ПОБЕДАТА НА ЮНАЙТЕД БЕ ЗАСЛУЖЕНА - ГЛАСУВАЙТЕ В НАШАТА АНКЕТА ТУК.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки