Борусия Дортмунд с невероятна победа (ВИДЕО)

В 94-ата минута Мичи Батшуай изригна с второто си попадение в мача

Борусия Дортмунд с невероятна победа (ВИДЕО)

 Борусия Дортмунд победи Айнтрахт Франкфурт драматично в края с 3:2 в среща от 26-ия кръг на германската Бундеслига, състояла се на стадион "Сигнал Идуна Парк".

 
"Жълто-черните" направиха отличен старт, което доведе до това, че Марко Рус да си вкара ранен автогол  след острото центриране на повратливия Кристиан Пулишич в 11-та минута на мача.
 
Постепенно обаче скоростта в играта на Борусия спадна и тимът не изглеждаше толкова опасен. Айнтрахт беше видимо по-деен след почивката и изравни заслужено чрез Лука Йович четвърт час преди края на редовното време.
 
Отново Пулишич обаче беше в основата на светкавичното връщане на аванса на Борусия, асистирайки на появилия се като резерва Мичи Батшуай след хубава серия от комбинации между двамата. В 91-ата минута дежурната грешка в защитата на вестфалци позволи на Блум да изравни.
 
Драмата обаче беше пълна, защото в 94-ата минута Мичи Батшуай изригна с второто си попадение в мача, вкарвайки зрелищно от воле с левия крак. Така Борусия събра 45 точки на третата позиция, а Айнтрахт е пети с 42 пункта.
 
 
Борусия Дортмунд - Айнтрахт Франкфурт 3:2
 
1:0 Марко Рус - 11', автогол
 
1:1 Лука Йович - 75'
 
2:1 Мичи Батшуай - 77'
 
2:2 Дани Блум - 91'
 
3:2 Мичи Батшуай - 94'
 
 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки