Алегри за слуховете за Арсенал: Не уча английски

Наставникът на Ювентус смята, че отборът все още не е постигнал нищо, макар да е лидер в Италия

Алегри за слуховете за Арсенал: Не уча английски

 Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от победата с 2:0 над Удинезе. Така "бианконерите" поне временно излязоха начело в Серия "А". Според наставника обаче няма нужда от фойерверки, защото тимът все още не е постигнал нищо.

"Все още не сме постигнали нищо, тъй като сезнонът завършва през май. В сряда елиминирахме Тотнъм в Шампионската лига, днес победихме и Удинезе, така че вече можем да мислим за Аталанта. Днес имахме проблеми на старта, но поздравявам играчите, че се справиха толкова добре. Дибала се развива, а двата гола срещу Тотнъм и Лацио му дадоха допълнителна увереност. Гонсало Игуаинсъщо се справя добре, нищо че не успя да вкара дузпата, но пък подаде за втория гол на Дибала. В сряда ни предстои нов важен двубой с Аталанта", заяви Алегри.

Той бе попитан защо продължава да залага на Игуаин като изпълнител на дузпите, при положение, че той не се справя добре напоследък.

"До момента през сезона Игуаин и Дибала имат по два пропуска, но да се надяваме, че вече няма да пропускат. Днес бях казал на Пауло да изпълни дузпата, но няма проблем", разкри наставникът.

Имаше и въпрос дали са истина информациите, че усилено учи английски, защото смята да поеме тим от Премиър лийг.

"Не, не уча", бе лаконичният отговор на специалиста.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки