Войната продължава! Пирин поиска наказание за Каранга (ВИДЕО)

В Благоевград показаха видео и снимки за поведението на звездата на ЦСКА

Войната продължава! Пирин поиска наказание за Каранга (ВИДЕО)

Ръководството на футболен клуб Пирин Благоевград осъжда липсата на наказание на Фернандо Каранга заради провокативното поведение след победния гол за ЦСКА, който нападателят отбеляза в добавеното време за 2:1 в срещата между двата отбора от XXV кръг на Първа лига в неделя.

Ето и позицията на „орлетата” без редакторска намеса от Novsport.com:

„Уважаеми привърженици на футбола, уважаеми колеги от футболните клубове в Първа лига,

ОФК Пирин ЕООД Благоевград категорично осъжда и възразява срещу липсата на наказание за състезателя на ПФК „ЦСКА-София“ – Луиш Да Силва Фернандо, за действията, провокациите и цялостно поведение по време на срещата от 25-ти кръг на Първа Лига, между ОФК Пирин и „ЦСКА- София“.

Въпреки изобилието от видео и снимков материал, състезателят от отбора гост първо бе оставен на терена във всички 94 минути, а в последствие не бе дори порицан и наказан за поведението си спрямо съперникови състезатели и публика.

У нас буди огромно недоумение решението на Делегата на мача, Съдийския наблюдател и Главния рефер, поведението на състезателя Луиш Да Силва Фернандо да бъде оставено извън протокола и доклада.

Цялостното мълчание около действията на състезателя на „ЦСКА-София“ са изключително обидни за нашия клуб и привърженици.

Нееднократно, комисии към БФС са се самосезирали в подобни случаи. Настояваме, това да бъде така и в посочения от нас конкретен момент.

Към настоящата си позиция прилагаме снимков и видео материал.

П.С. Оставяме без коментар съдийството в двубоя. Вярваме, че от съдийската комисия и специалистите, които работят в нея и около нея, ще бъдат забелязани десетките брутални греши в ущърб на нашия клуб по време на въпросния двубой.

С Уважение
ОФК Пирин ЕООД Благоевград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки