Рапърът Тото: Дербито ЦСКА - Левски е като Берое – Верея

Прохазка трябва да е капитан, категоричен е Тото

Рапърът Тото: Дербито ЦСКА - Левски е като Берое – Верея
Дерби между ЦСКА и Левски, което не решава титлата не ми звучи добре. Все едно играят Берое и Верея, това обяви рапърът от „СкандаУ" Йонислав Йотов - Тото, който спечели „ВИП Брадър". Той е юноша на Левски, а след това е ритал и в Славия. 
 
„Тези два отбора по-традиция решават кой ще бъде шампион. А сега за какво играят? Второ-трето място. Не ми звучи добре, защото Лудогорец не е този отбор, който бе в Шампионската лига", продължи Тото.
 
„Очакванията ми в този мач са свързани с трима души. Впечатлен съм от Обертан, Делио Роси, както и от юношата на Барселона Жорди Гомес. Надявам се те да направят нещо. Да стане интересен мач като този през есента. Да не повярваш, че можело да има и такива срещи - 2:2. Феновете на трибуните също бяха интересни", каза още любимецът на фенките.
 
 „Младоците, които сега са в Левски съм ги тормозил в спортното. Виж, Божката Митрев, Ивелин Попов и Бандаловски са правили това с мен. Вземаха ми лепенките с футболистите от европейското първенство.
 
Божката, макар и да ми е приятел, е мистика. Сега е капитан, а преди 2 години бе изгонен, че не ставал. Преди това носеше вода на останалите вратари. Затова малко ми е странно, че той е капитан. Ако питат мен, то Левски си има друг за лентата - Прохазка. Помня как ни би сам със Спартак (Търнава). Сега в мачовете, които съм гледал, само един човек вдига останалите и това е Прохазка. Тогава за какво говорим?", категоричен е Тото пред "Меридиан мач".
 
Рапърът обяви, че стои твърдо зад Делио Роси.
 
„Футболът му не е толкова дефанзивен, както смятат някои. Има български отбори, които са далеч по италиански. За специалистите у нас искам да припомня една случка преди години с Хари Реднап. По време на контрола фен не спирал да крещи зад него да смени Чапмън. Хари не издържал и му казал да се съблича, дали му екип. Човекът влязъл в игра и дори вкарал гол. Нека и нашите „специалисти" да изчакат някоя контрола и да помолят Делио Роси да ги пусне в игра, за да ги видим", коментира Тото. 
 
„Този мач ще го гледам, защото ми е много интересно какво ще се случи. Ще бъдем заедно с Лъчо. Много изпуснах покрай „ВИП Брадър" и той ме осведоми. Впечатли ме селекцията на Левски. Надявам се да победим. Аз съм си левскар, нищо че съм от чорбарски край. Баща ми също е фен на ЦСКА, но аз съм израснал в Левски. Имахме един треньор - Славчо Стоилов. Водил ни е да гледаме филми за Гунди, стари мачове, даваше ни книги, за да научим историята на клуба. И ни изпитваше.
 
Знам какво значи буквата Л. Останах си левскар. За чужденците съм на 100% сигурен, че не знаят нито историята на Левски, нито тази на ЦСКА. Сега ходят да поздравяват публиката при победи с 1:0 или загуби с такъв резултат. При Гонзо това бе забранено, нали. Николай Тодоров при загуба ни заключваше в съблекалнята, а се е случвало при 0:3 на почивката да обърнем до 6:3, когато ни се даде урок по история.
 
Сега обаче няма мъжкари. Какво като ти влизат твърдо или те блъснат? Бъди и ти мъж. Дано стане интересен мач. Искам Левски да бие, но ми се иска Десподов да вкара за тях. Дано се продаде момчето в чужбина. Ще е хубаво", завърши Тото.

 

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

17-годишен младок попадна в групата на Крумовград за мача с Арда

Става въпрос за Николай Данаилов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки