Извънземен Салах избухна с 4 гола срещу Уотфорд (ВИДЕО)

Ливърпул се върна в топ 3 с разгром

Извънземен Салах избухна с 4 гола срещу Уотфорд (ВИДЕО)

Мохамед Салах изигра феноменален мач за успеха на Ливърпул с 5:0 срещу Уотфорд от 31-ия кръг на Висшата лига. Египетският национал вкара четири гола и подаде за петия, дело на Роберто Фирмино. 

 

Успехът изкачи Ливърпул на третото място. "Червените" имат 63 точки, с две повече от следващия ги Тотнъм, който обаче е с мач по-малко. Ужотфорд е на 11-а позиция с 36.
 
Салах откри резултата още в четвъртата минута. Нападателят нахлу в наказателното поле, освободи се от Бритос с елегантен финт  и стреля в близкия ъгъл за 1:0. Това бе гол №33 за Салах от началото на сезона, с който той изравни рекорда на Фернандо Торес за най-много попадения, отбелязани от един играч в дебютния му сезон за Ливърпул.
 
В 27-ата минута Емре Джан напусна принудително терена, след като получи контузия в гърба. На негово място влезе Джеймс Милнър.
 
Две минути преди почивката домакините удвоиха аванса си. Робъртсън центрира отляво, а Салах просто засече топката в мрежата зад Карнезис.
 
В 49-ата минута Салах се отчете с асистенция. Той центрира към Фирмино, който акробатично насочи топката във вратата на гостите - 3:0. В 77-ата минута Салах си поигра с няколко бранители на Уотфорд и въпреки че бе съборен насочи топката в ъгъла, за да оформяйки своя хеттрик.
 
Голмайторът на "червените" избухна още веднъж.  Пет минути пред края той реализира четвърти гол. Салах изведе Ингс, чийто удар бе избит от Карнезис, но при добавката етигпянинът не греши - 5:0.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки