Сензационно! Изпадащ спъна Юве по пътя към титлата (ВИДЕО)

СПАЛ не се даде на "Старата госпожа"

Сензационно! Изпадащ спъна Юве по пътя към титлата (ВИДЕО)

СПАЛ направи сензационно равенство у дома с лидера в класирането на Серия А - Ювентус. Съперниците не успяха да си отбележат гол, завършвайки 0:0. Домакините се намираха в зоната на изпадащи преди изграването на срещите от кръга, като с днешната точка излязоха на една над чертата. Торинци пък се отдалечиха на 5 пред преследвача Наполи, който обаче е с мач по-малко и може да скъси дистанцията само на 2 точки.

 

Двубоят учудващо започна с по-активна игра на домакините, като за първите 10 минути притежанието на топката бе 81 на 19 процента в тяхан полза. В това време Куртич и Антенучи опитаха да застрашат Буфон, но ударите им бяха блокирани. Постепенно Юве започна да контролира играта и на свой ред да наложи натиск. Той обаче така и не доведе до чисто голово положение. Игуаин стреля от дистанция, но без проблеми за вратаря. Дибала отправи мощен удар извън наказателното поле, преминал до дясната греда. В даденото продължение на полувремето той стреля и директно от фаул, но над вратата.

 

В началото на втората част Дъглас Коста стреля опасно, но вратарят изби. Въпреки териториалния си натиск, "Старата госпожа" успя да създаде следващото си опасно положение чак в 82-ата минута. Дъглас Коста проби отдясно и центрира, Манджукич с плонжира и засече с глава от близко разстояние, но встрани от вратата. Малко по-късно Сандро стреля от наказателното поле, но твърде слабо, за да затрудни вратаря. До края на мача, въпреки даденото 5-минутно продължение, Ювентус така и не успя да стигне до трите точки.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки