Петев: Печелехме победи, когато бяхме обединени

Българският наставник на Омония смята, че колективът в тима му се е изгубил

Петев: Печелехме победи, когато бяхме обединени

 Българският треньор на Омония (Никозия) Ивайло Петев обяви след вчерашната загуба с 1:3 от АЕК (Ларнака) в плейофите за титлата в кипърското първенство, че победите са били при зелените, когато те са били обединени и единни. Другото, което не се хареса на Петев са грешките в защитата, а особено за второто попадение я нарече "детинска".

"Започнахме много лошо. В първите 25 минути направихме доста грешки, не бяхме концентрирани. Получихме два много нелепи гола, като вторият си беше истинска детинска грешка. Лош и слаб мач за нас- индивидуални грешки, лошо движение по терена, много загубени елементарни топки. При 0:1 имахме шанс да вкараме, след това при 0:2 върнахме едно попадение до почивката. Но червения картон след началото на втората част дойде в момент, когато опитвахме да изравним. Не съм доволен, но не гледам назад, а напред. 


Петев обаче отказа да поеме вина върху себе си и заяви, че когато отборът е бил единен, успехите са били на лице. "Когато аз взема отбора, когато аз направя подготовката, тогава аз ще кажа- да, имам мои грешки. Когато губим, казвам само едно- малко влагане от нашите футболисти и това няма да продължава. Но това са футболистите, които имам и с тях работя, заяви Петев. 

В тази среща на вратата се завърна българинът Николай Михайлов, който дълго лекуваше травма в глезена. Той обаче не успя да помогне кой знае колко на тима си. С последните думи, че това са футболистите, с които разполага, не се съгласи бразилецът Рубенилсон Кану, който остана на пейката. "Не мога да се съглася с подобно изказване. Ето, аз стоя на пейката, не получавам шанс, така че не са само тези футболисти, на които може да се разчита, заявява Кану пред медиите в Никозия. Омония е на 6-о място в класирането с трета загуба от три мача в плейофите и 44 точки. АЕК събра 58 и се доближи на 2 точки от 3-ото място.
 
 
 
Университатя Крайова с Петев стигна до сензационен успех над ЧФР Клуж (ВИДЕО)

Отборът на българина стигна до успех с 2:1

Мъри и Гьозтепе с грешна стъпка в Турция (ВИДЕО)

Отборът на българина загуби две точки заради пропуски

Йоан Стоянов бе титуляр за Апоел Беер Шева при успех над Ашдод (ВИДЕО)

Българинът остана до края на мача

Антов и Петко Христов играха за отборите им, но не взеха победи (ВИДЕО)

Вижте подробности

Кремонезе и Вальо Антов все по-близо до промоция в Серия А (ВИДЕО)

Отборът на българина надви Комо с 2:1 у дома

Специя и Петко Христов с много важна победа в битката за оцеляване

Отборът на българина надви Зюдтирол с 2:1

Алекс Петков и Шльонск загубиха дербито на върха

Отборът му отстъпи срещу Ягелония с 1:3

ОБЗОР: Лийдс удари Стоук, Груев с цял мач(ВИДЕО)

Българският национал с жълт картон, отборът му крачи към ВЛ

Йоан Стоянов спечели БГ дербито в Израел (ВИДЕО)

Българинът и неговият Апоел Беер Шева надвиха Бейтар на Пламен Гълъбов

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки