Интер прегази Сампдория, Икарди отново се развихри (ВИДЕО)

Капитанът на "нерадзурите" заби четири гола на Мараси

Интер прегази Сампдория, Икарди отново се развихри (ВИДЕО)

Отборът на Интер постигна категорична победа над Сампдория с 5:0 като гост в мач от 29-ия кръг на Серия А. "Нерадзурите" разкъсаха моряците през първото полувреме, оттегляйки се на почивката с аванс от 4:0, а през второто полувреме добавиха още един гол. 

Срещата започна равностойно, като и двата отбора задърбаха топката еднакво. В 26-та минута обаче гостите успяха да открият, след като Иван Перишич получи центриране в наказателното поле и с точен изстрел с глава успя да прехвърили излезлия малко по-напред Вивиано. Четири минути по-късно Рафиня беше съборен в наказателното поле и Мауро Икарди беше точен от бялата точка за 2:0.

60 секунди бяха нужни за Интер, за да отбележат още един гол. Иван Перишич центрира остро към Икарди в наказателното поле, аржентинецът не успя да спре добре топката, но с гръб към вратата и удар с пета успя да оформи класически аванс за тима си. 

Само минута преди почивката Рафиня се опита да повтори "скорипинския" гол на Икради, но този път Вивиано успя да избие. За нещастие, обаче топката попадна в краката на капитана на Интер и Маурито заби четвърти гол в мрежата на Самп. 

След паузата "нерадзурите" продължиха с перфектната игра и в 51-та минута Икарди намери топката от ждроп, с което прехвърли Вивиано с удар далечния ъгъл за 5:0. 

До края на срещата Интер намали темпото и успя да запази солидния си аванс с чист мрежа. Така миланският гранд се върна на четвъртото място, след като успя да изпревари Лацио преди "орлите" да изиграя своя мач от кръга. Икарди и компания събраха 55 точки, докато Сампдория са с 44 на седмото място. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки