Звезда на Ботев се закани: Ще стопим разликата с Левски!

Вижте какво заяви Жоао Паоло

Звезда на Ботев се закани: Ще стопим разликата с Левски!

Нападателят на Ботев (Пловдив) - Жоао Паоло заяви, че осемте точки разлика между неговият отбор и Левски няма да бъдат никакъв проблем за "жълто-черните" и пловдивчани могат да завършат сезона пред "сините".

"За момента разликата между нас и Левски изглежда прекалено голяма, но вярвам, че ако играем добре, тези 8 точки няма да са никакъв проблем и ще успеем да се възползваме от възможността, която имаме.

Трансферът ми в Лудогорец премина добре. Мислех, че ще имам много възможности да се докажа и да играя, но после разбрах, че това няма да бъде възможно. Тогава се появи възможността да премина в Ботев и избрах да играя.

В Ботев се чувствам като у дома. Всички ме приеха много добре. Нямаше никакви проблеми със завръщането ми. Ще работим много усърдно. Целите са да играем добре в мачовете за купата и в плейофите. Трябва да покажем добри резултати.

Все още не съм мислил след края на наема. Ще се завърна в Лудогорец и после ще преценим дали да отида някъде другаде или да играя за Лудогорец. Уважавам много треньорът на Лудогорец. Но работих усърдно и това, че не бях титуляр ми донесе повече негативи. Затова избрах да отида в Ботев. Може би ако продължа да работя усърдно и се върна в Лудогорец, тогава ще съм титуляр.

Славия е уважаван от нас отбор, отбор с традиции", коментира нападателят.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки