Робен обмисля да спре с футбола

На холандецът му писна да чака предложение за нов договор с Байерн

Робен обмисля да спре с футбола

Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен започва да губи търпение покрай сагата с изтичащия в края на сезона договор. Ветеранът все още чака да му бъде предложен нов.

 

"За съжаление решение за продължаването на договора ми все още не е взето и аз започвам да ставам малко нетърпелив", коментира холандецът пред Bayerischen Rundfunk.
 
"Самият аз още не съм решил дали да остана, дори да ми предложат. Все още не съм взел окончателно решение. Засега не съм запознат с всички опции и не мога да кажа нищо конкретно. Не изключвам да прекратя кариерата си. Това е най-трудното - навлизаш в определена възраст и знаеш, че краят е близо", добави той.
 
"Винаги е трудно да определиш точния момент. Трябва да се довериш на усещанията си, да решиш на момента. Но сега трябва да се фокусирам върху мачовете до края на сезона, а не какво ще правя следващия сезон", добави 34-годишният Ариен.
 
Както е известно, преди дни изпълнителният директор на Байерн Карл-Хайнц Румениге заяви, че разговорите с Робен и Франк Рибери са планирани за следващия месец.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки