Лудогорец гони нов разгром преди ЦСКА

Димитър Димитров пази Кешеру за армейците, дава шанс на Швиерчок

Лудогорец гони нов разгром преди ЦСКА
В последния кръг преди паузата в шампионата Лудогорец размаза Етър с 6:0 на "Ивайло".
 
Днес разградчани приемат последния в първата шестица Верея в първи мач от плейофите. Целта пред разградчани е успех с нов разгромяваш резултат, с който тимът да се надъха преди важното домакинство на ЦСКА.
 
Сблъсъкът с армейците е на Разпети петък - 6 април, от 17:00 часа. Заралии бяха разтърсени от поредните скандали, като по време на паузата футболистите отказаха да тренират за известно време, заради неплатени заплати и премии.
 
В лагера на Лудогорец са категорични, че няма как да подценят съперника и ще гонят изразителен успех. През есента разградчани паднаха с 1:2 при визитата си на Верея, който обаче тогава бе воден от Илиан Илиев.
 
Като изключим този двубой, зелените стигат лесно до трите точки срещу заралии, като са им вкарали цели 13 гола в четирите среши помежду им на ниво Първа лига. За отбелязването на головете днес старши треньорът Димитър Димитров-Херо най-вероятно ше разчита на полския таран Якуб Швиерчок.
 
Херо е решил да запази Клаудиу Кешеру за сблъсъка с армейците. Румънецът игра повече от Швиерчок за националния си отбор и затова ще остане на пейката днес. В предишния кръг с Етър полякът се появи като смяна 15 минути преди края на мача и вкара дебютния си гол за Лудогорец. Пред медиите в родината си той заяви, че това е било като психологическа бариера и сега се надява да вкарва повече и по-често.
 
Херо няма да разчита на двама от основните си защитници - Моци и Натанаел, които са наказани. Вместо тях се очаква да започнат Терзиев и Панов. Първият имаше лека травма, но вече е готов за игра. Вандерсон и Сисиньо бяха повалени от вирус през седмицата, но също вече са здрави.
 
Последните два домакински мача на разградчани с Верея бяха белязани от странни съдийски отсъждания като скандално отменен гол на заралии заради измислена засада.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки