Сензациите в пресата: Левски атакува Берое с Ривалдиньо и Костов

Агитката на Пирин плаща за жалба, хърватин спира футболист на Локо Пд за Мондиал 2018 и още…

Сензациите в пресата: Левски атакува Берое с Ривалдиньо и Костов

Сензациите в пресата днес, първи април 2018 година:

„Меридиан мач”: Агитката на Пирин плаща за жалба
Феновете на Пирин се мобилизираха и събраха 500 лв. Те ще бъдат връчени на ръководството на тима, което да внесе жалба срещу съдията Валентин Железов. Треньорът Милен Радуков и футболистите обявиха, че той е главен виновник за загубата 1:2 в гостуването на Черно море. „Отчаян съм. Опитахме се да се надиграваме с Черно море, но то бива бутане, бутане, бутане. Съдията развали целия мач. Даже колегите от Черно море също мислят така. Бива ли да дава обратен тъч, за да не вкараме случайно гол. За всяко нещо фаул срещу нас, бива ли така. Толкова са плоски, че друго не могат да измислят", коментира след срещата Милен Радуканов. „Съдията ни попречи да вземем поне точка, категоричен бе и Преслав Йорданов. Воят на „орлетата" обаче бе само пред медиите. Официална жалба няма. Според феновете основна причина за това явно са парите, след като Радуканов призна във Варна, че играчите отново треперят за заплати и премии. Затова агитката реши да действа и набързо събра 500 лв., за да бъде издействано наказание на Железов.

„Меридиан мач”: Хърватин може да спре футболист на Локо Пд за Мондиал 2018

Стабилната игра на Юрица Булят в Локо (Пд) е напът да забие очаквания да стане звезда на тима Стивън Езе на пейката. Нещо повече - хърватският централен защитник може да попречи на нигериеца да участва на Мондиала в Русия, ако загуби за постоянно мястото си при „черно-белите". Езе бе част от състава на Нигерия за контролите с Полша и Сърбия преди няколко дни, но не записа нито една минута игра в двете проверки. Срещу Черно море във Варна в защита си партнираха Булят и Димитър Везалов, който минава за любимец на треньора Бруно Акрапович. Езе пък отново трябва да остане на пейката.

„Меридиан мач”: Ривалдиньо и Костов водят атаката на Левски срещу Берое
Звездата на Левски Габриел Обертан отпадна от групата за днешния мач с Берое, французинът е с контузия, от която не успя да се възстанови за мача. Той вече тренира, но от „Герена" решиха да не рискуват травмата му да се усложни. От групата на „сините" отпадна и друг контузен футболист - Аймен Белаид. Антонио Вутов е наказан. Дуото Белмонт - Рошу както обикновено също е аут по треньорско решение. Очаква се в отсъствието на Обертан атаката на Левски днес да се води от тандема Ривалдиньо - Костов. Иначе Левски игра джитбол преди първия сблъсък в плейофите. Старши треньорът Делио Роси реши да вдигне настроението в отбора с турнир. Задна ножица на Афонсо Фигейредо по време на играта буквално подлуди каре латиноси в Левски. Ривалдиньо, Нашименто, Паулиньо и Фигейредо, които бяха в един отбор, изригнаха в радостни възгласи и прегръдки след ефектното изпълнение на португалския защитник, донесло точка за отбора му в турнира по джитбол.

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Арда ще спечели местното дерби с Крумовград

Вижте подробности

Георги Иванов с крути мерки срещу черното тото

Президентът на БФС инициира работна среща в Бояна

Левски обяви програмата на отбора преди домакинството на Славия

Вижте какво предстои

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Младокът Дани Полонски се превръща в ключова част за Пирин

Украинецът бързо стана част от титулярния състав и се отплаща с изключително добра игра

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

ЦСКА 1948 смачка Хебър в Пазарджик, Симба блесна с дебютен гол

Столичани надвиха убедително противника си

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки