Гуардиола се притесни, било невъзможно да спреш Ливърпул

"Те играят трудно разгадаем футбол", заяви мениджърът на Манчестър Сити

Гуардиола се притесни, било невъзможно да спреш Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити изчетка Ливърпул, който застава на пътя на "гражданите" в 1/4 финалите на Шампионската лига. Двубоят е в сряда, а формацията на Юрген Клоп е домакин в първия мач.

 

Любопитно е да се отбележи, че във Висшата лига Сити има само една загуба, дошла именно след гостуване на "Анфийлд".

 

"Не само Салах, Мане и Фирмино също са много силни футболисти. Това е фантастична тройка и е почти невъзможно да я спреш. Ливърпул играе трудно разгадаем футбол и ние сме наясно с това. Целият състав притежава забележителна скорост, но в тази фаза на Шампионската лига не можем да очакваме лесен съперник. Ако ги отстраним, супер, а ако те ни отстранят, ще ги поздравим. Просто ще се върнем в турнира по-силни през следващия сезон. Ще опитаме обаче да спечелим още през този", заяви Гуардиола.

 

"Кое ще бъде добър резултат за нас? 0:6 ми изглежда добре, но няма как да се случи. Ще опитаме да вкараме като гости, защото това е изключително важно. Трябва обаче да обърнем внимание на триото им в нападение, Чембърлейн в средата и Ван Дайк при статични положения. Ливърпул наистина е необикновен отбор", добави испанският специалист.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки