Банско e №1 за ски в Източна Европа

Перфектното подготвяне на пистите от екипа на "Юлен" позволява да се кара нормално от сутрин до късен следобед

Банско e №1 за ски в Източна Европа

Българският ски курорт №1 Банско в момента е най-желаната дестинация за феновете на белите спортове не само от българските туристи.



В цяла Източна Европа единствено под Тодорка условията за ски са най-добри. Снежната покривка в ски зона Банско варира от 2 до 4 м. Отличните условия за каране както на ски, така и на сноуборд са причината да искат да тренират там в момента националите в алпийските дисциплини на Словения и Хърватия.
 
Примата ни в сноуборда Сани Жекова също е на лагер в Банско с деца от своя клуб.
 
Перфектното подготвяне на пистите от екипа на "Юлен" позволява да се кара нормално от сутрин до късен следобед. Нещо с което никъде в Източна Европа не могат да се похвалят. Намалените с 20% цени на лифт картите също помагат на всички които искат да покарат ски и през април да го направят в Банско.
 
За желаещите само да дишат чист въздух и да правят слънчеви бани зоните на "Бъндеришка поляна" и "Шилигарника" са перфектното място.
 
Репутацията на Банско като водеща ски дестинация в Европа е и причината за великденските празници в курорта почти всичко да е заето. В момента ски под Тодорка карат много български туристи, както и такива от Румъния, Великобритания и Македония.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки