Милан и Интер завъртяха реми (ВИДЕО)

Преди мача легендата на "росонерите" Франко Барези занесе фланелка с №8 под "Курва Суд", на която пишеше името на бившия играч на клуба Рей Уилкинс, който почина

Милан и Интер завъртяха реми (ВИДЕО)

 Милан и Интер завършиха 0:0 в отложеното от 27-ия кръг на италианската Серия „А” голямо градско дерби. И двата тима вкараха попадения, но те бяха отменени.

Преди мача легендата на "росонерите" Франко Барези занесе фланелка с №8 под "Курва Суд", на която пишеше името на бившия играч на клуба Рей Уилкинс, който почина по-рано днес. Бившият английски халф игра три сезона на "Сан Сиро" в периода 1984-1987 година, като Барези беше капитан на Милан.

 
„Росонерите” имаха шанс първи да отбележат в 22-ата минута след удар с глава на Леонардо Бонучи, но словенският страж на „нерадзурите” Самир Ханданович спаси.
 
В 37-ата минута Мауро Икарди вкара гол за Интер. Попадението на аржентинския голмайстор обаче бе отменено с помощта на системата за видеоповторения (ВАР).
 
Веднага след почивката Иван Перишич от “нерадзурите” центрира и топката кацна на напречната греда на вратата, пазена от Донарума. В 57-ата минута Икарди излезе на празна врата и не успя да намери очертанията ѝ. Десет минути след това нападателят на Милан Патрик Кутроне вкара красив гол със задна ножица, но и това попадение не бе зачетено заради засада.
 
В добавеното време Мауро Икарди направи нов непростим пропуск от близка дистанция и не успя да донесе трите точки за Интер.
 
След равенството Интер събра 59 точки и остава на четвъртата позиция, даваща право на участие в Шампионската лига. Милан е шести с 51 точки и засега е твърде далеч от мечтите за най-престижния европейски клубен турнир.
Алваро Мората отново се връща в Ювентус?

Испанецът може да бъде напусне Атлетико Мадрид през лятото

Голов рекорд във Висшата лига беше счупен

Доскорошното върхово постижение беше 1084 гола

Барса още се чуди за Серхи Роберто

Вижте подробности

Анчелоти приветства решението на Шави

„Струва ми се правилно, той върши добра работа и познава добре Барселона“

Карагър съветва Ливърпул да помисли за Нунес

Вижте подробности

Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки