„Спринт” и „Хоризонт” ще свирят на „белия” празник

Подготовката за празненствата по случай 105-ата годишнина от основаването на Славия са в ход

„Спринт” и „Хоризонт” ще свирят на „белия” празник

Подготовката за празненствата по случай 105-ата годишнина от основаването на „Славия” са в ход.

Поредната новина е свързана с рок концерта, който ще започне на 14 април (събота) от 12.30 часа. Участието си са потвръдили рок-групите „Хоризонт” и „Спринт” (на снимката барабанистът на групата Пейо Пеев).

Подготвя се специална сцена, която ще бъде построена в пространството зад таблото на стадион „Славия” при игрищата на школата. На нея освен музикантите ще се качат и деца от школите на „белия” клуб, които ще участват в конкурс за мини мис и мини мистър за деца от школите на „белия” клуб.

Водещ на празника ще бъде басистът на друга емблематична БГ-рок банда - „Импулс”, Васил Стоев-Ампега.

Тържествата по повод 105-ата година от основаването на най-стария, съществуващ и днес, автентичен спортен клуб у нас включват и други инициативи:

8 април (неделя) от 11.00 часа – започва вторият турнир между привърженици от София на „Славия”. На връх Великден футболната надпревара ще се проведе на спортната база на клуба „Стоян Коцев-Кано” с участието на 10 състава.

10 април (вторник) в 14.00 часа - поднасяне на цветя пред монумента на първия председател на клуба Димитър Благоев-Пальо, намиращ се в пространството пред сектор А на стадион „Славия”.

13 април (петък) в 17.00 часа в зала „Триадица” стартира второто издание на международния баскетболен турнир „Ваня Войнова”.

15 април (неделя) от 12.00 часа е закриването на турнира „Ваня Войнова” и награждаването на призьорите.

Организатори на различните прояви са: Сдружение „Славия”, ОСК „Славия”, ПФК „Славия” 1913 АД, БК „Славия” и фен-фракцията Boys Sofia. 

Входът за всички мероприятия е свободен!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки