Септември ще опита да остане на победния път и срещу Локо Пд

Акрапович прекроява защитата

Септември ще опита да остане на победния път и срещу Локо Пд
Септември ще се опита да продължи серията си без загуба.
 
Отборът на Николай Митов не познава поражението в последните 4 мача, като може да оформи „петилетка" днес срещу Локо Пд на стадион „Васил Левски".
 
В последния месец отборът записа домакински победи именно над пловдивчани (3:1), Верея (2:0) и Етър (1:0), а също така врътна и равенство с Витоша навън (0:0). Последната загуба на Септември бе срещу Лудогорец, но и тя дойде много трудно в последните секунди на двубоя след дузпата на Кешерю (0:1). Ники Митов няма проблеми в отбора, в който ще липсва само тежко контузеният защитник Стилиян Николов.
 
Гостите от Локомотив Пловдив пък ще водят битка за първото място в група Б на втората плейофна половина. Черно-белите изостават на 2 точки от столичани. Точно преди месец в двубой от редовния сезон Септември би смърфовете с 3:1 на "Васил Левски". Старши треньорът на Локо Бруно Акрапович заяви, че за него няма значение дали тимът му ще е първи или втори в групата. 
 
"Нямаме време да се жалваме от изпуснатата победа над Дунав. Това е футболът. Момчетата показаха борбена игра. Има някои ситуации, които трябва да коригираме за следващия двубой. Дали ще сме първи или втори в групата не е толкова важно.
 
Да, искаме да сме първи, но целта ни са плейофните мачове за седмото място с другата група. Мисля, че Славия ще спечели първото място в група А. За мен няма значение дали ще играем със Славия или Черно море", каза Акрапович пред „Тема спорт".
 
Той има само 2 победи от 13 мача начело на тима в Първа лига. На старта на пролетния дял Локо удари Пирин с 1:0 у дома, а в последния кръг от редовния сезон надви Черно море с 1:0 на „Тича".
 
Очаква се той да направи някои промени по състава. Почти сигурно партньор на Булят в центъра на защитата ще е Езе за сметка на Везалов, който ще остане на пейката. Сред 11-те след изтърпяно наказание се завръща Димо Бакалов, който лекуваше и контузия.
 
Двубоят със Септември е днес от 20:00 часа.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки