Вижте кои улици ще бъдат затворени заради вечното дерби

Полуфиналът за Купата на България между ЦСКА и Левски е в сряда от 18:00 часа

Вижте кои улици ще бъдат затворени заради вечното дерби

В сряда от 18:00 часа ЦСКА е домакин на Левски в първия полуфинален двубой между двата тима от тазгодишното издание на турнира за Купата на България.

Касите на националния стадион ще бъдат отворени два часа преди началото на вечното дерби, а ето и промените в движението, които се налагат заради него:

От 17:00 часа утре до приключване на мача, по преценка на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по: ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“, бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Пейо К. Яворов“.

От полунощ на 10 април, до приключване на срещата се забранява паркирането по алеите около Националния стадион, и от 12:00 до 20:00 часа на моста пред стадиона, както и на ул. „Гурко”, между бул. „Васил Левски” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”.

От СДВР предупреждават, че в трибуните няма да се допускат лица, употребили алкохол и наркотични вещества, както и такива с огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки и маски, в това число парфюми и чадъри.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки