МВР арестува петима, опитали да вкарат наркотици на ЦСКА - Левски

29 запалянковци пък не са допуснати на стадиона

МВР арестува петима, опитали да вкарат наркотици на ЦСКА - Левски
Деветима футболни фенове са задържани преди, по време и след днешния първи полуфинал от турнира за купата на България между ЦСКА-София и Левски на Националния стадион "Васил Левски" в столицата, съобщи СДВР.
 
 
29 запалянковци пък не са допуснати на стадиона, защото били във видимо нетрезво състояние
В резултат на предприетата от ръководството на СДВР организация, не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти по време на днешната футболна среща. Не бяха допуснати нарушения на обществения ред и в София.
 
Столичната полиция предприе всички необходими мерки за обезпечаване реда и сигурността на гражданите. Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове, където преди началото на мача бяха задържани осем души - петима от тях с наркотици, а трима - със забранени предмети (маски и пиротехнически средства). 
 
Още 29-ма, във видимо нетрезво състояние, не са били допуснати да влязат на територията на стадиона.
След приключване на футболната среща, в района на метростанция в "Люлин", 18-годишен фен е счупил билборд и се е наранил. Оказана му е медицинска помощ и е задържан в районното управление с полицейска мярка до 24 часа.
Левски спечели двубоя с 2:0.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки