Въпреки куп пропуски, Байерн пребори Севиля и се класира за полуфиналите (СНИМКИ+ВИДЕО)

"Баварците" се скъсаха да пропускат, но отново са сред най-добрите четири в Европа

Въпреки куп пропуски, Байерн пребори Севиля и се класира за полуфиналите (СНИМКИ+ВИДЕО)

Байерн (Мюнхен) се класира за 1/2-финалите в Шампионската лига, след като завърши наравно 0:0 при домакинството си в реванша срещу Севиля. 

Toва се се оказа достатъчно за тях след успеха с 1:2 в първия мач на "Рамон Санчес Писхуан". 

Домакините започнаха по-активно и още в 4-та минута Хамес пробва удар от далеч, който обаче се оказа неточен.

Малко след това Левандовски засече с глава центриране отдясно, но отново топката мина над целта. 

В следващите няколко минути играта се изравни, като и двата отбора допускаха чести грешки и топката се задържаше главно в центъра на терена. В 38-та минута Рибери стреля опасно, но Сория успя да спаси вратата си. 

В самия край на полувремето пък дойде доста интересна ситуация, при която удар на нападател на Севиля се отби от ръката на Боатенг в наказателното поле, но реферът прецени, че няма аргумент да даде дузпа. 

След почивката домакините отново успяха да покажат начален натиск, но удари на Мартинес и Левандовски се оказаха недостатъчно точни. Малко след това нови пропуски записаха Рибери, Хамес и Мюлер. Първият по-опасен удар на гостите за втората част пък дойде чак в 60-та минута и то при удар от дистанция на Евер Банега.

До края на срещата Н'зонзи пробва удар, а в 90-та минута Корея не успя да удържи емоциите си и фаулира грубо противник, за което беше изгонен с директен червен картон. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки