УНИКАЛНА ДРАМА! Славия надви Пирин с 3 гола след 90-та минута! (ВИДЕО)

Фен удари треньора Загорчич с бутилка, мачът едва не бе прекратен

УНИКАЛНА ДРАМА! Славия надви Пирин с 3 гола след 90-та минута! (ВИДЕО)

Славия победи като гост Пирин (Благоевград) с 5:2. Успехът обаче не дойде никак лесно, тъй като до 90-ата минута резутлатът бе 2:2.

 

Срещата бе съпроводена и със сериозен скандал. Веднага след като Славия поведе с 2:1, старши треньорът на столичани Златомир Загорчич бе усцелен с бутилка вода, хвърлена от трибуните. Специалистът падна на земята и трябваше да му бъде оказана медицинска помощ, поради което мачът бе прекъснат за около 5 минути.

 

В 19-ата минута Славия по чудо не поведе. Галин Иванов засече от близко с глава центриране отдясно, но вратарят на Пирин изби от самата голлиния. В ответната атака домакините имаха претенции за дузпа, за игра с ръка в наказателното поле на Костадин Велков. Главният арбитър обаче не посочи бялата точка. В 23-ата минута обаче бе отсъден 11-метров наказателен удар в полза на „белите”, след като Манол Чапов фаулира в наказателното поле Цветелин Чунчуков. От бялата точка Ивайло Димитров бе безпогрешен за 0:1.

 

Малко след попадението Преслав Йорданов стреля от близко, но над напречната греда. Секунди по-късно опасен удар на Радослав Кирилов бе избит в корнер от Стергиакис. В ответната атака пък Галин Иванов изведе Чунчуков, който обаче прати топката до дясната греда, останал сам срещу вратаря.

 

Галин Иванов изведе сам срещу вратаря Иван Минчев, който прати топката в мрежата. Голът обаче бе отменен заради засада.

 

В 51-ата минута Драгомир Драганов отсъди дузпа и за Пирин, след съприкосновение между Стефан Велев и Преслав Йорданов. С изпълнението се нагърби Конър Хендерсън, който прати топката в средата за 1:1.

 

Радослав Кирилов малко по-късно можеше да направи пълен обрат. Хубавият му удар от границата на наказателното поле, обаче бе избит с една ръка от Стергиакис.

 

В 59-ата минута Славия възстанови аванса си. Галин Иванов направи чудесен пробив, завършил с мощна тупалка от дъгата пред наказателното поле. Топката пък влетя в горния десен ъгъл за 1:2.

 

Веднага след попадението се разиграха изключително грозни сцени. Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе уцелен с бутилка вода и се строполи на терена.

 

Заради инцидента, мачът бе прекъснат за около 5 минути, в което време се оказваше медицинска помощ на Загорчич. В крайна сметка, след като му поставиха капки за очи, Заги се изправи, а мачът продължи.

 

В 86-ата минута Пирин за втори път възстанови равенството. Кирилов подаде към Попев, който намери в  Боджадж. Последният от чиста позиция не остави шансове за Стегиакис - 2:2.

 

Буквално в последната секунда на редовното време, Славия отново излезе напред в резултата. След центриране от корнер, Андреа Христов засече с глава за 2:3.

 

Само 120 секунди по-късно Наско Милев се възползва от неразчетено върната топка към вратаря и сложи точка на спора с четвърто попадение.

 

Това обаче не беше всичко. В 5-ата минута на даденото продължение, Ивайло Димитров бе изведен сам срещу вратаря и за нападателя не бе проблем да се разпише за крайното 2:5.

 

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки