Томаш след успеха в дербито: Ще излезем да се надиграваме в Разград

„Всичко, което се прави в Берое, е за публиката и тя е нашият атестат", заяви треньорът на Берое

Томаш след успеха в дербито: Ще излезем да се надиграваме в Разград

„Благодаря първо на футболистите, за характера и затова, че вярват. Благодаря и на публиката, защото всичко, което правим в Берое, от нас, през футболистите и до собствениците, го правим за феновете и за Стара Загора.”

Това каза наставникът на Берое след успеха с 3:2 над Ботев Пловдив в Битката за Тракия.

„Като дерби, като заряди и като емоции, както и като характер, амбиция и резултат – немога да бъда недоволен. Недоволен съм само от часа на мача, защото в 15:00 часа следобед се играе трудно. Иначе мога само да похваля футболистите за характера, който показаха в отделните ситуации.”

„Ако трябва да точни, вкарахме четири гола в този мач, но нека не забравяме, че играем срещу носителя на Купата и на Суперкупата на България. Отбор, който израства постоянно. Да, имат си своите проблеми и продават футболисти, за да оцеляват, но имат отбор с отлични индивидуалности и много добри чужденци, така че в никакъв случай не беше лесно.”

„Тази победа може само да ни кара да искаме още повече да се трудим и да вървим напред. Мога само да похваля футболистите си и да им кажа, че се гордея с тях. Сега трябва да мислим за възстановяването им, защото изразходваха страшно много енергия. Трябва да се възстановим, тъй като следващият ни мач е срещу шесткратния шампион на България, така че това е нашата цел. Ще излезем да играем футбол и да се надиграваме срещу Лудогорец в Разград. Надявам се да подобрим някои детайли, но не е сега моментът да бъда критичен. Ще бъде такъв пред футболистите си, но сега искам само да ги похваля. Иначе Берое във всеки мач излиза да играе футбол и да се надиграва.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки